Videospeler inladen...

Sennek helemaal klaar voor jury en publiek halve finale songfestival

Vanavond is het zover: Sennek zingt "A matter of time" in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival in Lissabon. Ze moet bij de eerste 10 eindigen. Overmorgen is er de tweede halve finale en zaterdag dan de avond van de waarheid. André Vermeulen had nog een kort interview met onze kandidate.

Videospeler inladen...

Sennek voelt zich helemaal klaar voor de confrontatie met publiek en jury. De repetities gingen goed, ze kijkt nu uit naar the real thing. Opvallend: Sennek is de enige die het aandurft om helemaal vooraan te gaan staan op het immense podium, als het ware tussen het publiek. Ze vindt dat maar normaal. Het getuigt hoe dan ook van lef. 

Ik maak muziek voor een publiek. De mensen komen voor mij op de eerste plaats. Logisch toch dat ik dan zo dicht mogelijk bij de toeschouwers ga staan. 

Sennek
Videospeler inladen...

Meest gelezen