"En zoals steeds zag Beyoncé er ravissant uit op het Met Gala"

Ze mochten gezien worden, de beroemdheden die zich religieus geïnspireerd van hun mooiste en nog meer van hun opvallendste kant lieten zien op het jaarlijkse Met Gala in New York. De extravagantste outfits kleurden de rode loper, waar vooral Rihanna (met mijter), Amal Clooney (met tweeling onder haar weelderige jurk, aldus echtgenoot George) en Bake Lively (in een Versace-jurk waaraan meer dan 600 uur gewerkt was) met de meeste aandacht gingen lopen. Of toch weer niet, want de grote afwezige bleek uiteindelijk de belangrijkste aanwezige. Als we sociale media alvast mogen geloven.

In tegenstelling tot vorige edities, waar Beyoncé schitterde in jurken van onder meer Givenchy of Armani, was er dit jaar geen spoor te bekennen van de immens populaire zangeres. Ook vorig jaar gaf ze forfait, maar dat was omdat ze toen zwanger was van haar tweeling. Dus waren de verwachtingen hoog gespannen hoe ze dit jaar wél haar beste beentje zou voorzetten. 

Want ze was er, al moest daarvoor de religieuze invalshoek optimaal aangesproken worden. Ze arriveerde immers op de rijkelijk gevulde rode loper als… Heilige Geest. En dat was uiteindelijk, zoals een nieuwswebsite het formuleerde, "de belangrijkste gast op dit evenement". Daar hadden de reacties op sociale media veel mee te maken:

Meest gelezen