"Kristen, je kan dit probleem met een paparazzo op een beschaafde manier afhandelen"

Paparazzi zijn al langer een doorn in het oog van actrice Kristen Bell. Samen met haar echtgenoot startte ze in 2014 een campagne om nieuwsmedia aan te zetten paparazzi ver uit de buurt te houden van de kinderen van beroemdheden. Toch blijven een aantal paparazzi die "smeekbede" aan hun laars lappen, zo werd het de 37-jarige actrice en moeder van 2 kleine kinderen onlangs nog duidelijk. Een probleem dat ze kordaat doch beschaafd aanpakte.

Bell, die onder meer de stem is van prinses Anna in "Frozen" en van "Gossip girl" in de gelijknamige tv-serie, en die zelf acteerde in kassuccessen als "Burlesque" en "Bad moms", heeft 2 dochters, eentje van 5 en eentje van 3. Toen ze die in de opvang ging oppikken, zag ze op de hoek van de straat een fotograaf staan, met de lens duidelijk in zicht. "Het moment om in te grijpen", aldus Bell op de recente "Mom 2.0 Summit" in Pasadena, in de Amerikaanse staat Californië.

"Ik zei tegen mezelf: "Kristen, je kan dit op een beschaafde manier afhandelen.” Ik heb de kinderen dan in mijn auto gezet, ben naar de fotograaf gereden en me voor zijn wagen gezet zodat hij geblokkeerd stond. Dan heb ik op zijn raampje getikt."

"Ik heb hem vervolgens begroet en gezegd dat mijn naam Kristen was. En ik vroeg hem of hij wel bewust was van het feit dat hij door voor de schoolpoort foto’s te nemen, mijn kinderen in gevaar bracht. Ik heb er alle vertrouwen in dat je moeder je toch wel beter dan dat opgevoed heeft, zei ik hem nog."

"Ik vroeg hem de foto’s te vernietigen, iets waar hij onmiddellijk op inging. Mocht ik naar hem toegelopen zijn en op hem zijn beginnen roepen, dan ben ik er zeker van dat hij die foto’s niet verwijderd zou hebben. Het is dus een goede zaak geweest om in dit geval iemands kwetsbaarheid aan te spreken."

Meest gelezen