"Jammer dat Sennek er niet bij is, maar we zijn trots op haar"

Sennek, haar echte naam is Laura Groeseneken, werkt bij Ikea in Zaventem. In het restaurant daar werd dinsdagavond een groot scherm geplaatst en kwamen een 80-tal collega's voor haar supporteren. 

De collega's zijn heel enthousiast over de prestatie van Laura: "Het was fantastisch, perfect. Het was gewoon af!  Een echte show." Een andere collega is terecht trots: "Je ziet haar elke dag in de gang lopen, je praat ermee en dan zie je ze op televisie. Ik denk dat iedereen enthousiast is. Komt goed." 

Maar jammer genoeg haalt Laura de finale dus niet. "Het is onterecht. Ze was vocaal echt super", reageert en collega. "Ik ben zwaar teleurgesteld. We hadden het totaal niet verwacht. We zijn niet teleurgesteld in Laura, we zijn heel trots op haar en ze krijgt een hele dikke knuffel als ze terug komt werken." 

Stamcafé

Ook in haar stamcafé, café Sport in Leuven, kwamen heel wat mensen supporteren voor Sennek. Ook daar heel wat teleurgestelde fans: "Ik vind het spijtig, want ik ben een grote fan. Ze heeft gewoon pech dat ze in de eerste halve moest aantreden. Want het was een erg sterke groep. Het is jammer want het is een goed nummer en het was goed gebracht. Het is spijtig voor Leuven, spijtig voor België." 

Meest gelezen