Belga

"Bad boys III" van Adil El Arbi en Bilall Fallah komt in januari 2020 uit in VS

"Bad boys for life", de derde film in de reeks die geregisseerd wordt door Adil El Arbi en Bilall Fallah, komt op 17 januari 2020 uit in de VS. Dat meldt The Hollywood Reporter op gezag van producent Sony Pictures. 

Begin dit jaar raakte bekend dat de deal tussen het Belgische regisseursduo en Sony Pictures eindelijk rond was. De film stond hoog op hun verlanglijstje, maar ze moesten een aanbod eerst afwimpelen omdat de opnames voor  "Patser" in de zomer van 2017 al gepland waren. 

In de derde film in de reeks komen de sterren uit de originele film Will Smith en Martin Lawrence opnieuw samen. Ze vertolken Mike Lowrey en Marcus Burnett, detectives bij de drugsbrigade van Miami, beste vrienden en bad boys.  

De release van de film in de Verenigde Staten staat nu gepland op 17 januari 2020, bij het begin van het lucratieve Martin Luther King Jr. -weekend. De feestdag ter ere van de Amerikaanse dominee valt jaarlijks op de derde maandag van januari, rond de tijd van zijn geboortedag, op 15 januari. 

De eerste en tweede film, die respectievelijk in 1995 en 2003 uitkwamen, hebben samen wereldwijd ruim 414 miljoen dollar (348 miljoen euro) opgeleverd. 

Meest gelezen