Grote schade aan restaurant in Anzegem door brand

In Anzegem heeft een zware brand afgelopen nacht grote schade veroorzaakt aan een restaurant. Er vielen geen gewonden. Wellicht is het vuur ontstaan door een defect in de elektriciteitskast.

De uitbaters van het restaurant wonen boven hun zaak. Ze werden gewekt door het alarm. Er woedde toen al een hevige brand in de keuken, achteraan de bistro. De uitbaters konden gelukkig op tijd naar buiten lopen en de brandweer bellen.

Feesten annuleren

De brandweer had anderhalf uur werk om het vuur onder controle te krijgen. De brandweer kon ervoor zorgen dat het vuur niet oversloeg naar de twee aanpalende huizen. Het restaurant moet nu noodgedwongen dicht blijven. Dat is een grote tegenslag voor de uitbaters, want het is een drukke periode nu, met veel commiefeesten. Alle feesten die gepland waren, hebben ze moeten annuleren.

Meest gelezen