Couleur Café zoekt jeugdverenigingen die clubkas willen spijzen

Chiro, scouts, voetbalclub of muziekschool? Verenigingen die een centje willen bijverdienen voor hun zomerkamp, kunnen zich opgeven voor Couleur Café. Het magische Brussels festival is namelijk op zoek naar veel helpende handen.

Couleur Café is intussen aan z'n 29e editie toe. Doorheen de jaren is het driedaagse festival uitgegroeid tot een gigantisch evenement met meer dan 60.000 bezoekers. Dat betekent niet alleen veel optredens, maar ook veel werk. Daarom zijn ze nu op zoek naar verenigingen die de clubkas willen spijzen. Wouter Nayer van Couleur Café: "Dat mogen echt alle mogelijke groepen zijn. Scouts, chiro, sportverenigingen, maakt niet. Zolang ze maar met veel zijn. "

Opbouw en decoratie

Het werk is heel divers al is het festival vooral op zoek naar een aantal specifieke profielen. "Voor de opbouw en afbraak hebben we nog veel mensen nodig. Maar ook om de eetkraampjes te bemannen en bewegwijzering te plaatsen. Voor de creatievelingen is er ook een interessante job: meewerken aan de animatie en decoratie. Daar kan je je trouwens ook individueel voor opgeven."

Inschrijven 

Interesse? Dan kan je een mailtje sturen naar Wouter Nayer via wouter@couleurcafe.org. 

Meest gelezen