Dure chihuahuapuppy gestolen van gezin uit Poperinge

In Poperinge is in de nacht van dinsdag op woensdag een opmerkelijke diefstal gebeurd. In een huis in de Bellewijk in de binnenstad, gingen dieven er niet alleen met geld vandoor, maar ook met de chihuahuapuppy van het gezin.

Veerle Waerenburgh lag samen met haar man en dochtertjes boven te slapen, toen de dieven hun huis binnenkwamen. De chihuahuapuppy lag beneden in z'n mandje te slapen. De dieven namen geld mee, maar ook het kleine hondje.

Veerle vermoedt dat de dieven Beauty zullen verkopen op de zwarte markt. Daar is een chihuahua makkelijk 800 euro waard. Het gezin heeft nog een chihuahua, maar die sliep gelukkig boven.

Nog een inbraak

Er werd in nog een ander huis in de Bellewijk ingebroken, daar namen de dieven de tablets, laptops, smartphones, playstations en digitale horloges mee. De moeder was alleen thuis met haar drie kinderen. Zij hoorde de dieven beneden met deuren slaan en kasten opentrekken, maar durfde niet naar beneden gaan.

Meest gelezen