Deadpool biedt David Beckham excuses aan

De grappen, de ene al vulgairder dan de andere, vlogen in het rond in het bioscoopsucces "Deadpool". Het vuil bekkende hoofdpersonage, een rol van Ryan Reynolds, haalde ook uit naar de levende voetballegende David Beckham. Nu het vervolgverhaal in de steigers staat, was dit voor Deadpool het moment om zich te verontschuldigen voor de weinig subtiele grap. Al dacht Beckham dan weer dat er andere redenen waren om zich te komen excuseren.

"Heb je David Beckham ooit horen praten? Hij klinkt alsof hij orale seks heeft gehad met een fles helium." Terwijl de ex-voetballer deze woorden door Deadpool hoort uitspreken, krijgt hij eerst een excuus-sms, om vervolgens de antiheld aan zijn deur aan te treffen. Aan die voordeur biedt Deadpool hem een aantal cadeautjes aan om zijn 'pijn' te verzachten.

De ex-voetballer lijkt het meest onder de indruk van de tickets voor het Wereldkampioenschap voetbal, al geeft Deadpool hier Nederland wel een veeg uit de pan door hen daar aanwezig te zien. Het Nederlandse voetbalelftal heeft zich immers niet kunnen kwalificeren voor dit evenement.

Als Deadpool in de innige knuffel die volgt, overdrijft, vraagt Beckham zich af waarvoor hij zich eigenlijk verontschuldigt. Die laatste lijkt de grap uit de film al te zijn vergeten en vindt dat Reynolds  zich beter zou verontschuldigen voor een aantal films waaraan hij meegewerkt heeft, zoals "Green lantern" en "R.I.P.D". Over de flop "Boltneck" uit 2000 zijn de meningen nochtans verdeeld, waardoor Deadpool weer even zijn kalmte verliest.

Dat het filmpje een succes is op sociale media hoeft natuurlijk geen betoog:

Meest gelezen