Selena Gomez kan zelf ook lachen met haar make-upblunder

Hoeveel stylisten er ook mogen geweest zijn om zangeres en actrice Selena Gomez er optimaal te doen uitzien op het recente Met Gala in New York, dat is daarom nog geen garantie dat het resultaat ook verbluffend zal zijn. Gomez, nochtans een graag geziene gaste op rode lopers, ging dit keer volledig de mist in nadat haar schminkster de "spray tanning"-methode wel erg nadrukkelijk toegepast had. Gomez werd al snel kop van Jut op sociale media. Uiteindelijk kon ze ook zelf wel lachen met haar "overdreven nep-kleurtje".

"Ook al is het de bedoeling zo extravagant mogelijk te zijn op dit jaarlijkse mode-evenement, trop is soms te, en dan hebben we het dit keer niet over haar outfit", aldus een modeblogster, toen ze de foto’s van Selena Gomez te zien kreeg:

Op Twitter regende het vervolgens grappen, nadat de hitzangeres van onder meer "Naturally" en "Love you like a lovesong", op de rode loper verschenen was:

Uiteindelijk zag ook Gomez zelf hoe belachelijk ze er op zo’n belangrijke avond uitzag. Want, zoals nieuwswebsite Huffington Post concludeerde: "Als je niet met jezelf kan lachen, met wie kan je dan nog lachen? En als er iemand is die weet wat het betekent om weerbaar te zijn, dan is zij het wel."

En dus was het weglopen wat Gomez deed, toen ze de foto’s van zichzelf zag (het filmpje werd op 1 dag tijd al meer dan 8 miljoen keer bekeken):

Meest gelezen