Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved.

Vijf mensen omgekomen na instorten loopbrug in Pakistan

In Pakistan zijn zeker vijf mensen om het leven gekomen nadat een voetgangersbrug in de Neelumvallei het had begeven. Volgens de hulpdienste zijn er nog steeds twaalf mensen vermist. Wellicht heeft de loopbrug het begeven door het gewicht van tientallen toeristen die tegelijk gestopt waren om foto's te maken.

Door het instorten van een loopbrug in Pakistan zijn vier mannen en een vrouw om het leven gekomen. Acht anderen zijn gewond geraakt en de hulpdiensten zoeken nog twaalf vermiste personen.

De loopbrug in de Neelumvallei in Kasjmir is een toeristische trekpleister. Neelum is een populair vakantieoord in Pakistan. 

De politiecommissaris van Kundal Shai, Saleem Durrani, meldt dat er bij de loopbrug een waarschuwingsbord is geplaatst. "Er mogen slechts vijf personen tegelijk de brug gebruiken om over te steken. Op het ogenblik van de instorting stonden er ongeveer veertig mensen, vooral studenten uit Punjab op de brug", aldus Durrani.

Meest gelezen