"Schattig eerbetoon" voor Stephen Hawking in "The big bang theory"

"Hoe moeilijk een beslissing ook is om een opgenomen scène niet uit te zenden, toch is die vaak noodzakelijk om het verloop van een verhaal niet te vertragen", aldus regisseur Steve Holland van "The big bang theory", de populaire tv-serie over een groepje jonge wetenschappers die hun weg proberen te vinden in de dagelijkse realiteit. Dat was dan ook de reden waarom een ode aan de onlangs overleden natuurkundige en kosmoloog Steven Hawking de seizoensfinale eind vorige week het scherm niet haalde. Maar niet getreurd, de bewuste scène werd wel via sociale media gedeeld. Weet wel dat als u de beelden wil zien, u onmiddellijk weet welke belangrijke gebeurtenis tijdens het 11e seizoen plaatsgevonden heeft. Dus: spoiler alert!

Hawking, die op 14 maart overleed, was 7 keer te zien in "The big bang theory". Toch liet hij, net voor zijn overlijden, aan Sheldon en Amy nog een cadeautje na -en het is niet de formule van "super-asymmetrie"- en dat maakt vooral Leonard opnieuw over-emotioneel. Het filmpje werd op Twitter intussen al bijna een half miljoen keer bekeken:

Daar volgden dan ook reacties als: 

Meest gelezen