ING Kortenberg gaat gedeeltelijk weer open

Het bankkantoor van ING in Kortenberg gaat nu woensdag deels opnieuw open. Begin deze maand reed een vrachtwagen het gebouw binnen. Het linkergedeelte van het kantoor raakte niet beschadigd en kan opnieuw open.

Begin deze maand ramde een vrachtwagen verschillende auto's om nadien het bankkantoor binnen te rijden. Daarbij kwam een meisje van 2 jaar om het leven en raakten verschillende mensen gewond. Een gedeelte van het kantoor blijft nog een hele tijd dicht voor herstellingswerken, maar ING Kortenberg kan vanaf woensdag wel opnieuw klanten ontvangen.

Geld afhalen of storten lukt nog niet. Pas vanaf 25 mei installeert ING een container om de hoek waar dat wel mogelijk wordt. Voor alle andere bankzaken kan je vanaf woensdag wel terecht in het gebouw. Een gedeelte van de werknemers blijft voorlopig werken vanuit het kantoor in buurgemeente Steenokkerzeel.

Meest gelezen