Videospeler inladen...

Gewapende man op dak in Bredene geeft zich over aan de politie

In Bredene, in West-Vlaanderen, heeft een gewapende man zich urenlang verschanst op het dak van een appartements­gebouw. Iets na 17 uur gaf de man zich uiteindelijk over aan de politie. Er zou een link zijn met een verdacht overlijden in Oudenburg. Een vrouw is daar dood aangetroffen in een woning.

In Bredene in West-Vlaanderen is de politie uitgerukt voor een man die er urenlang op het dak van een appartementsgebouw stond. Hij was gewapend en heeft verschillende schoten afgevuurd. De politie kwam massaal ter plaatse, het gebouw is geëvacueerd en de buurt rond het appartementsgebouw werd afgezet. Vlak bij het gebouw is er ook een schooltje. De kinderen daar moesten binnenblijven.

Volgens verschillende bronnen zou er een link zijn met een verdacht overlijden in Oudenburg. Deze middag werd daar een vrouw dood aangetroffen in een woning. Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse. Er is een onderzoeksrechter aangesteld om het overlijden te onderzoeken. 

Deze middag werd een vrouw dood aangetroffen in haar woning in Oudenburg

Meest gelezen