VRT

Vincent Byloo stopt per direct als presentator bij Studio Brussel

Vincent Byloo stopt per direct als presentator bij Studio Brussel en zal dus ook vanavond al niet meer te horen zijn. Byloo is volgend seizoen niet meer als presentator ingepland in het zendschema van Studio Brussel en besliste daarop meteen te stoppen. 

"Voor de najaarprogrammering is er beslist dat Vincent Byloo niet meer als presentator voor Studio Brussel zal werken", bevestigt woordvoerder Hans Van Goethem. "Dat was geen gemakkelijke beslissing en we hebben hem daar dan ook van op de hoogte gebracht. De beslissing is alleszins geen waarde-oordeel over Vincent Byloo als presentator.  Dat Vincent heeft beslist om de vooravond niet meer te presenteren, is zijn eigen beslissing om zich te concentreren op de toekomst."

Byloo zal dus vandaag om 16 uur niet meer te horen zijn op Studio Brussel in het programma "De Roo & Byloo". De VRT gaat met hem op zoek naar wat zijn volgende opdracht bij de openbare omroep kan zijn. 

Vincent Byloo begon zijn carrière op de VRT bij Radio 1. Hij was er reporter bij "Peeters en Pichal". Bij Studio Brussel startte hij als nieuwslezer.  Later kreeg hij eigen programma's. In 2014 was hij een van de presentatoren van Music For Life.  

Meest gelezen