Win een horecazaak in Beveren

Beveren geeft een horecazaak weg. Vorig jaar kon je een winkelpand winnen, voor de tweede editie kiest de gemeente ervoor om een horecapand weg te geven.

Door een horecazaak weg te geven wil Beveren meer bezoekers lokken naar de winkelstraat: "Wij proberen op een creatieve manier meer aandacht te vestigen op de winkelstraten", zegt een enthousiaste schepen van Lokale Economie, Filip Kegels. "We hopen dat restaurants, café's, brasseries en dergelijke meedoen aan deze wedstrijd. Ik denk dat een brasserie hier nog past en ik ben ervan overtuigd dat we zullen overstelpt worden door inschrijvingen. De juryleden zullen drie kandidaten uitkiezen die een pop-up mogen houden in het pand en zo kunnen de deelnemers laten zien wat ze in hun mars hebben. Uit die drie zal de winnaar gekozen worden.

Die winnaar krijgt voor één jaar een gratis pand ter beschikking in dé winkelstraat van Beveren. Hij krijgt daar bovenop nog eens 13.000 euro: 10.000 euro om het pand in te richten en 3000 euro van Unizo als starterspakket. Na één jaar zitten we samen om het project te evalueren en of het verlengd kan worden. Wij hopen dat het een blijver is."

Meer informatie over het project vind je op: https://www.beveren.be/winjewinkel 

 

Meest gelezen