"Hij ging in ieder geval met alle aandacht lopen"

Het was zo’n moment dat onvergetelijk moest zijn voor Alyssa Anter uit Bay City, in de Amerikaanse staat Michigan, toen haar vriend Kevin Przytula haar ten huwelijk vroeg. Alleen was zoontje Owen niet echt onder de indruk van het aanzoek en bleek hij vooral problemen te hebben met een volle blaas. Het leverde opmerkelijke beelden op -gemaakt door de 11-jarige dochter van Przytula- die nu viraal gaan.

Przytula op nieuwswebsite The Bay City Times: "Het minste wat je kan zeggen is dat hij met alle aandacht ging lopen. In ieder geval was het een geweldige verrassing. Ach, zo zijn we nu eenmaal. Dit is zowat 'the story of our life'."

Anter: "Hij heeft dat al meer gedaan, plassen op een openbare plaats. Of hij gaat naar de tuin, om daar te plassen. Onlangs, toen we een ijsje gingen eten, trok hij zijn broek naar beneden op de parking. Hij doet het gewoon, zonder iemand op voorhand te verwittigen. Die broek gaat naar beneden en vertrokken is hij."

"We zijn nog steeds bezig hem te leren zindelijk te worden en zijn behoefte te doen op het kinderpotje. Daarbij maken we hem duidelijk dat wat hij in het openbaar doet eigenlijk niet kan. En dat hij daarvoor naar het toilet moet gaan."

Het koppel had aanvankelijk het filmpje op Facebook gepubliceerd, maar na een klacht het daar verwijderd. De nieuwe 'geblurde' versie (zie hierboven) is op YouTube alvast een succes.

Meest gelezen