Gemaskerde Ryan Reynolds brengt Zuid-Koreanen in extase

Als promotiestunt voor zijn nieuwste film "Deadpool II" is het optreden van Ryan Reynolds in een Koreaanse talentenshow meer dan geslaagd te noemen. Niet zozeer omwille van zijn zangtalent -hij bracht een nogal brave en schoolse versie van "Tomorrow"-, maar dan wel omdat hij de jury en het publiek in extase deed uitbarsten toen hij zijn identiteit bekendmaakte. Hilarische gezichtsuitdrukkingen en bijgevolg hilarische beelden die intussen viraal gaan.

In het Zuid-Koreaanse tv-programma worden onder meer 8 beroemdheden verondersteld zich te verkleden, zodat de jury hen louter op hun stemkwaliteiten kan beoordelen. Reynolds koos voor een eenhoorn-masker en een bijpassende, kleurrijk glinsterende schoudermantel. Tijdens het zingen van "Tomorrow", uit de filmklassieker "Annie", leek de jury alvast danig onder de indruk:

Maar het was pas toen Reynolds zijn masker afdeed en het duidelijk werd voor jury en publiek welke wereldster er had staan zingen dat het dak er helemaal afging. Reynolds verontschuldigde zich wel voor de versie van dit lied. Met het feit dat men dacht dat hij Donald Trump was, kon hij best lachen. En hij liet weten dat zelfs zijn echtgenote, Blake Lively, niet op de hoogte was van dit optreden.

Maar let u vooral, in het begin van het filmpje, op de reacties als Reynolds zijn masker afneemt:

Meest gelezen