Jeroen Meus kookte vorige zomer buiten in eigen land.
© VRT / Hotel Hungaria

Jeroen Meus trekt met zijn mobiele keuken van "Dagelijkse zomerkost" naar Spanje

Eén-kok Jeroen Meus trekt deze keer voor de zomerversie van zijn programma "Dagelijkse kost" richting Spanje. Maar vóór hij vijf weken de Spaanse zon achterna jaagt, maakt een tussenstop bij jongeren op Vlaamse speelpleinen.

Vorige zomer deed Meus met zijn mobiele keuken drie Vlaamse trekpleisters aan: het Zilvermeer in Mol, de kust en de Ardennen. Nu trekt hij de wijde wereld in om te koken in Spanje, een van de favoriete bestemingen van Vlamingen, voor de lokale bevolking en toeristen. De eerste week echter zal er nog gekookt worden voor kinderen die op speelpleinwerking vertoeven in Vlaanderen.

"Dagelijkse zomerkost" loopt vanaf 16 juli. Meus -en zijn zomerse recepten- volgen kan via Instagram en Facebook.

Meest gelezen