Kevin De Bruyne zet Bolderberg zonder stroom

Een deel van de wijk Bolderberg in Heusden-Zolder heeft vanmorgen urenlang zonder stroom gezeten. Voetballer Kevin De Bruyne laat er in de Zandstraat een villa bouwen. Een vrachtwagen die materiaal kwam lossen op de bouwwerf, trok er een elektriciteitskabel stuk.

De vrachtwagenchauffeur was blijkbaar nogal gehaast want hij vertrok al toen zijn laadbak nog niet naar beneden was. Daardoor trok hij de bovenleiding van het elektriciteitsnet stuk. Heel wat bewoners van de Zandstraat, maar ook van de Sint-Jobstraat, kwamen daardoor zonder stroom te zitten. Infrax heeft het probleem opgelost en de buurtbewoners hebben intussen wel weer elektriciteit. Zou iemand Kevin De Bruyne ook al ingelicht hebben over het incident? Misschien kan die dan ook voorstellen dat hij een buurtfeest geeft als zijn huis klaar is. Want een goede buur is soms beter dan een goede vriend.
 

Meest gelezen