Rihanna: "Waarom zou prins Harry mij op zijn huwelijk uitnodigen?"

Prins Harry en zijn Meghan, alle ogen zijn op hen gericht met het huwelijk komende zaterdag als hoogtepunt. Wie er allemaal aanwezig zal zijn, zeker als het om de beroemdheden gaat, is nog niet helemaal duidelijk. Een journaliste van celebritywebsite Access wilde weten of Rihanna het gebeuren zou bijwonen, daar zij en prins Harry elkaar in het verleden enkele keren ontmoet hebben. Rihanna maakte onmiddellijk duidelijk hoe dom ze die vraag vond, tot jolijt van sociale media.

Toen de journaliste haar opmerkzaam maakte op het feit dat het huwelijk van prins Harry, "die je toch ontmoet hebt in 2016", er aankomt, leek Rihanna niet echt op de hoogte van dat feit ("Ik moet het internet wat meer raadplegen"). Toen ze de vraag kreeg of ze uitgenodigd was, reageerde Rihanna kordaat met: "Waarom denk je dat ik daarvoor uitgenodigd zou worden?" "Maar je het hem toch ontmoet", antwoordde de journaliste prompt. Rihanna: "Maar ik heb jou ontmoet, denk je dat ik jou dan zou uitnodigen voor mijn huwelijk? Kom ik dan naar dat van jou?"

Het filmpje werd intussen meer dan 1 miljoen keer bekeken op Twitter:

Ook al leek het niet echt om "een terechtwijzing van de journaliste", zoals diverse nieuwsmedia opmerkten, Rihanna's reactie werd op sociale media wel gewaardeerd:

Meest gelezen