Video player inladen...

Tweede verdachte opgepakt na vermoedelijke moord in West-Vlaamse Oudenburg

In de zaak van een vermoedelijke moord op een vrouw in Oudenburg in West-Vlaanderen, is een tweede verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket. Het lichaam van de vrouw werd gisteren gevonden in een huis. Een man die mogelijk betrokken is, verschanste zich gisterennamiddag urenlang op het dak van een appartementsgebouw in Bredene. Wat de rol van beide verdachten is bij het overlijden van de vrouw, is nog niet duidelijk. 

Gisteren werd rond de middag het lichaam van een vrouw aangetroffen in haar woning in Ettelgem, een deelgemeente van Oudenburg. Haar drie kinderen werden door de politie bevrijd. Ze bevonden zich op de bovenverdieping en waren vastgebonden. Hulpdiensten en politie kwamen ter plaatse, en er werd een onderzoeksrechter aangesteld om het verdachte overlijden te onderzoeken.

Niet veel later kwamen plots meldingen binnen van een gewapende man die zich had verschanst op het dak van een appartementsgebouw in Bredene. Volgens bronnen was er een link met de eerdere vermoedelijke moord in Oudenburg. De politie omsingelde het gebouw en probeerde op de man in te praten. Hij zwaaide met zijn wapen en schoot verschillende keren in de lucht. Uren later, iets na 17 uur, gaf de man zich uiteindelijk over.

De verdachte is Kevin L., de ex-partner van de vrouw. Hij is ook bekend als Clown Tobi, die ooit bekroond werd als beste clown van de Benelux. 

Volgens het parket is er nu ook een tweede verdachte opgepakt in de zaak. Het gaat om Dietwin H., die optredens geeft als jodelaar. Wat de rol is van beide verdachten bij de vermoedelijke moord, is nog niet duidelijk. Meer informatie geeft het parket niet.

Bekijk hier het fragment uit "Het Journaal":

Video player inladen...

Meest gelezen