Videospeler inladen...

Ook hoofdverdachte moord in Oudenburg aangehouden 

Kevin L., de hoofdverdachte in de zaak van de moord in Oudenburg, is aangehouden door de onderzoeksrechter. Hij wordt onder meer verdacht van de moord op zijn ex-vriendin, maar ook het vasthouden van haar kinderen. Eerder vandaag werd ook de andere verdachte, Dietwin H., aangehouden, weliswaar niet voor de moord zelf maar enkel voor de gijzeling.

Maandagmiddag werd het lichaam van het slachtoffer aangetroffen in haar woning in Ettelgem, een deelgemeente van Oudenburg. Haar drie kinderen waren vastgebonden op de bovenste verdieping van het huis en werden door de politie bevrijd. 

De hoofdverdachte van de moord, de ex-partner van de vrouw, verschanste zich diezelfde dag urenlang op het dak van een appartementsgebouw in Bredene. Na uren gaf Kevin L. zich uiteindelijk over. De man, die ook bekend is als Clown Tobi, heeft de moord bekend. 

De onderzoeksrechter heeft Kevin L. nu aangehouden voor de moord op zijn ex-partner en het vasthouden van haar kinderen. Eerder vandaag werd ook Dietwin H., die bekend is als professionele jodelaar, verhoord en aangehouden. De man wordt echter niet verdacht van de moord zelf, maar wel voor het vasthouden van de kinderen.

Meest gelezen