Familiepark Aviflora is eindelijk verkocht

Familiepark Aviflora in Ingelmunster is verkocht. Een echtpaar uit Kortemark heeft het gekocht en wil er weer een recreatiepark van maken. De nieuwe eigenaars hadden vroeger al negen horecazaken in Roeselare en Kortrijk.

Drie jaar geleden ging Aviflora failliet en de terreinen werden vanmiddag openbaar verkocht in café 't Elfde Gebod in Izegem. Een koppel uit Kortemark is de nieuwe eigenaar. Ze hebben hun negen horecazaken verkocht, en gaan volop voor hun droom: een recreatiepark voor kinderen tot acht jaar oprichten.

Moeilijke bevalling

Curator van het faillissement Johan Vynckier is blij met de goede afloop, na een hele lijdensweg van het dossier. Eerder kreeg de oude eigenaar Marnick Goossens boetes omdat de grond ernstig verontreinigd was.

Meest gelezen