Brusselse Buitenring in Zaventem opnieuw vrijgemaakt, maar het blijft aanschuiven

Door een aanrijding tussen een wagen en een vrachtwagen op de Brusselse Buitenring ter hoogte van Zaventem, is het al heel de middag aanschuiven. De ring is opnieuw vrijgemaakt, maar automobilisten moeten wel nog rekenen op ruim een half uur extra reistijd.

De aanrijding gebeurde rond 13.45 uur. Daarbij was er enkel materiële schade, maar de brandstoftank van de vrachtwagen werd wel geraakt. Hierdoor kwam er veel brandstof op het wegdek terecht. Twee rijstroken waren urenlang versperd.

De afhandeling nam heel wat tijd in beslag. De voertuigen moesten worden getakeld en de brandweer had de handen vol met het verwijderen van de gelekte brandstof.

Rond 15 uur was het al lang aanschuiven en stond er een file van ongeveer 9 kilometer. Ook nu de weg vrij is, blijft het nog altijd een half uur aanschuiven.  

Meest gelezen