Brand Koekelberg mogelijk aangestoken

De zware brand begin deze week in een loods in de Brusselse gemeente Koekelberg is mogelijk aangestoken. Dat is de conclusie van de branddeskundige die het parket had aangesteld.

Afgelopen maandagavond was van ver een dikke zwarte rookpluim te zien in de Brusselse gemeente Koekelberg. Er woedde een zware brand in een loods daar. In die loods lag voornamelijk plastic en hout opgeslagen.  Bij de brand vielen geen gewonden, maar de loods is wel volledig in de as gelegd. Eén persoon werd wel in shock naar het ziekenhuis overgebracht. 

Na de brand stelde het parket van Brussel een branddeskundige aan. Volgens de eerste vaststellingen van de brandexpert is kwaad opzet niet uitgesloten, zo zegt het parket. Meer informatie geeft het parket voorlopig niet.

Meest gelezen