Hond "ruïneert" romantisch moment van pasgetrouwd koppel

Hoe mooi de setting voor een foto ook moge zijn, er kan altijd wel iets onverwachts gebeuren waardoor die setting plots minder belangrijk wordt. Zeker als er dieren aan te pas komen. Demi Bishop, die vorig weekend trouwde op Treasure Island, in de Amerikaanse staat Florida, kan erover meepraten. Op de tonen van een nummer van Carrie Underwood, waarop ze met haar kersverse echtgenoot Luke danste, vond "bruidsmeisje" Hazel het hoognodig de grote boodschap te doen. De golden retriever, gekleed in een opvallende doorschijnende tutu, ging zo met alle aandacht lopen.

De 22-jarige Demi Bishop op nieuwswebsite Metro: "Ik vond het vooral grappig om Hazel als bloemenmeisje op te tutten voor ons huwelijk. Op die manier hoorde ze er die dag volledig bij. Omdat zowel mijn man als ik erg van dieren houden en omdat Hazel een assistentiehond is, die mij emotionele ondersteuning geeft, hebben we haar ook meegenomen naar het strand."

"Op dat strand hebben we voor het eerst na onze huwelijksceremonie samen gedanst, en dat voor de ogen van familie en vrienden. Hét moment om met het prachtige zonlicht op de achtergrond een foto te nemen."

"Plots begon iedereen te lachen. Maar niemand die een woord zei. Toch voelde ik onmiddellijk dat het met Hazel te maken had. Toen ik haar bezig zag, was het die uitdrukking op mijn gezicht die volgde. Ach, als ik zie hoe blij deze foto anderen maakt, dan kan ik ook niet anders dan blij zijn."

"Gelukkig hadden we zakjes bij om hetgeen ze achterliet op te ruimen."

Meest gelezen