Mammie uit "Vaneigens" kan eindelijk Ivan De Vadder aanraken

Het was al lang bekend dat mammie uit "Vaneigens" een hevige fan is van Ivan De Vadder, zeker toen die het nieuwsprogramma "De zevende dag" presenteerde. Tania Van der Sanden maakte haar voorliefde voor de gebrilde presentator in "Man bijt hond" tot een van de klassiekers en blijkbaar bleef de 'De Vadder I.-fanclub' bij velen in het achterhoofd sluimeren. Ook bij mammie dus, die dankzij het Vier-programma "Gert late night" haar grote droom, een ontmoeting en eventueel interview met De Vadder, alsnog zag uitkomen.

De Vadder reageerde in januari 2000 als volgt op de aandacht: "Op straat word ik daarover zelden aangesproken, hier op de VRT roept iedereen mij natuurlijk achterna. Maar dat vind ik helemaal niet erg, integendeel." Hij deelde de uitzonderlijke ontmoeting nu dan ook op zijn eigen Facebookpagina. Volgens "Gert late night" is de fanclub momenteel "sterker dan ooit".

Maar wie nog het meest blij was, was natuurlijk mammie zelf, die hem nu kon aanraken en haar hoofd op zijn schouder kon leggen.

U kunt de beelden hier bekijken.

Meest gelezen