Video player inladen...

Man komt om bij aanrijding op pechstrook op E19 in Mechelen

Op de E19 is vrijdagmiddag rond half twaalf een dodelijk ongeval gebeurd ter hoogte van Mechelen-Noord. Een man, die met zijn wagen op de pechstrook stond, werd gegrepen door een vrachtwagen en was op slag dood. Zijn zoon werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. 

De twee slachtoffers reden in de richting van Antwerpen en hadden zich ter hoogte van Mechelen-Noord even op de pechstrook gezet, vermoedelijk om hun aanhangwagen te controleren. Kort nadat de vader was uitgestapt, werd hij aangereden door een voorbijrijdende vrachtwagen. Ook zijn zoon raakte daarbij gewond.

Door het ongeval waren twee rijstroken enkele uren versperd.  Pas iets voor drie uur vannamiddag werden die rijstroken weer vrijgegeven. De verkeershinder neemt stilaan af.

Meest gelezen