NTGent zoekt nog altijd moderne kruisvaarder

Theatergezelschap NTGent is nog altijd op zoek naar een moderne kruisvaarder voor haar voorstelling rond het Lam Gods. Een zoekertje in de krant waarin NTGent IS-strijders zocht, zorgde enkele maanden geleden nog voor een mediastormpje.

De rol van Adam en Eva zijn wel al ingevuld. NTGent blikt tevreden terug op de mediarel die ontstond rond de IS-strijder. "Je kan de pers gebruiken voor een commerciële stunt", blikt de acteur die Adam vertolkt daarover terug. "Ik vond het goede publiciteit." 

NTGent stelde vandaag het jaarprogramma voor. Naast de voorstelling rond het Lam Gods zal het theatergezelschap nog zeven eigen producties opvoeren onder leiding van de Zwitser Milo Rau  en ook nog enkele hernemingen en gastproducties. Het nieuwe seizoen start in september.
 

Meest gelezen