Videospeler inladen...

Prins Charles zal Meghan Markle naar het altaar begeleiden

Prins Charles, de vader van prins Harry, zal Meghan Markle morgen begeleiden naar het altaar. Dat meldt Kensington Palace. Gisteren bevestigde Meghan Markle zelf dat haar vader niet aanwezig zal zijn op haar huwelijk met prins Harry. 

Uit het bericht van Kensington Palace blijkt dat Meghan Markle zelf aan prins Charles gevraagd heeft om haar te begeleiden wanneer ze aankomt in St George's Chapel. Prins Charles is "erg blij om Ms. Markle op deze manier te verwelkomen in de koninklijke familie", klinkt het.  

De voorbije dagen was er veel te doen over het feit of Thomas Markle al dan niet aanwezig zou zijn op de bruiloft. Gisterenmiddag maakte de toekomstige bruid zelf een einde aan alle speculaties door te zeggen dat haar vader niet aanwezig zou zijn. 

Prins Charles begeleidde in juni 2016 al zijn petekind Alexandra Knatchbull naar het altaar.  Buckingham Palace maakte vanmiddag bekend dat ook prins Philip, de 96-jarige echtgenoot van Queen Elizabeth, morgen aanwezig zal zijn bij het huwelijk. 

Reporters
Videospeler inladen...

Meest gelezen