Videospeler inladen...

Zo maakt Meghan Markle haar intrede: "dress to impress" (met een sluier)

Bij de aankomst van bruid Meghan Markle aan Windsor Castle heeft de wereld voor het eerst "the dress" kunnen spotten. Bekijk hier de beelden van haar aankomst, en hoe ze naar het altaar (en Harry) wordt geleid.  

Opvallend: Meghan Markle stapt zelf de kapel binnen en wordt pas vanaf halverwege door haar (toekomstige) schoonvader, prins Charles, naar haar toekomstige echtgenoot Harry geleid. Tot nu toe werden koninklijke bruiden al van aan de ingang van de kathedraal of kapel begeleid. Dat heeft alles te maken met het feit dat Meghans vader niet aanwezig is op het huwelijk. 

De bruidsjurk met blote hals is ontworpen door de Britse ontwerpster Clare Waight Keller, artistiek directeur bij het Franse haute-couturehuis Givenchy. Meghan gaat voor een sluier van maar liefst 5 meter waarin florale elementen zitten van de 53 landen van het Gemenebest. Elk land ziet zijn specifieke bloem subtiel verwerkt in de sluier. Het diadeem van Meghan is een erfstuk van wijlen koningin Mary.

Mogelijk zal Meghan nog een kledingwissel doorvoeren later op de avond om zich vlotter te kunnen voortbewegen (en uiteraard te dansen) op het feest met vrienden en familie in Frogmore House.

Bekijk hieronder de beelden (en foto's):

Videospeler inladen...
AFP and licensors
AFP and licensors
WPA Rota
WPA Rota
WPA Rota

Meest gelezen