Dit zijn de officiële trouwfoto's van Harry en Meghan

Prins Harry en zijn kersverse echtgenote Meghan Markle hebben drie officiële huwelijksfoto's vrijgegeven die werden genomen op hun trouwdag. De foto's werden gemaakt door fotograaf Alexi Lubomirski op Windsor Castle, waar de huwelijksreceptie plaatsvond.

Op één foto zijn de hertog en de hertogin van Sussex met z'n tweeën te zien, in zwart-wit. De andere twee foto's zijn groepsfoto's van de familie en de tien bruidskinderen. "De hertog en de hertogin willen iedereen bedanken die betrokken was bij hun huwelijk. Ze voelen zich erg gelukkig dat ze hun dag konden delen met iedereen die in Windsor bijeenkwam en met alle mensen die het huwelijk bekeken op televisie", luidt het op de officiële Twitter-account van Kensington Palace.

Meest gelezen