Urban Trail dwars door Radio 2-gebouw in Hasselt

In Hasselt kon je vandaag de Urban Trail lopen, een loop- en wandelevenement langs en door heel wat belangrijke Hasseltse gebouwen. Ook het gebouw van Radio 2 Limburg lag op het parcours.

De Urban Trail werd al voor de derde keer georganiseerd in Hasselt. Het is de bedoeling dat je de stad ontdekt op je loopschoenen. Er is geen tijdsopname voorzien, want het is geen wedstrijd. Je kon kiezen voor een afstand van 7 of van 12 kilometer. Er waren zo'n 2.400 deelnemers voor de loop- en wandeltochten.

(lees verder onder de foto)

De deelnemers kwamen op heel wat leuke locaties, zoals Plopsa Indoor, PXL en het Jenevermuseum. En na 7,5 km kon er ook door onze radiostudio's gejogd worden. 3 diskjockeys stonden er de lopers op te wachten met een uptempo DJ-set, ideaal om op te lopen!

Meest gelezen