"De bruiloft van Harry en Meghan ging zo nu en dan niet helemaal lekker..."

Hoe groot de wereldwijde aandacht voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle ook was, en hoe minutieus de voorbereidingen voor de ceremonie ook waren waardoor niets aan het toeval werd overgelaten, toch ging het nu en dan niet helemaal lekker. Althans als we deze beelden van BlendTv mogen geloven, die momenteel op sociale media scoren. Zelfs de 19-jarige cellist Sheku Kanneh-Mason, een van de hoogtepunten van de huwelijksceremonie maar volgens de beelden van BlendTv niet van harte, kon de grappige mash-up best smaken.

BlendTv omschrijft zichzelf als "de uitlaatklep van een art director" en nieuwswebsite Huffington Post ziet het resultaat van die 'uitlaatklep' als zijnde "de ceremonie die op een hilarische manier in het honderd loopt". Waar het dan niet helemaal lekker ging, zoals BlendTv zelf de beelden omschrijft, kan u hier zien (en let vooral op de geïrriteerd kijkende Queen en de ergerlijke muzikale onderbreking):

Op sociale media werd het filmpje alvast erg gesmaakt, ook door Sheku Kanneh-Mason zelf:

Meest gelezen