Broer Salah Abdeslam mag gevangenis verlaten

De oudere broer van terrorist Salah Abdeslam mag de gevangenis verlaten. Mohamed Abdeslam zat in voorhechtenis voor zijn mogelijke betrokkenheid bij een gewapende overval in het gemeentehuis van Molenbeek. Abdeslam blijft wel verdacht, maar mag nu naar huis met een enkelband. 

Begin dit jaar vond een gewapende overval plaats in het gemeentehuis van Molenbeek. Drie medewerkers werden overvallen door een persoon met een mes. De dader ging aan de haal met ongeveer 70.000 euro. Er werden twee verdachten aangehouden, waaronder Mohamed Abdeslam, de oudere broer van Salah Abdeslam.  Zijn precieze aandeel in de overval is nog niet duidelijk. Maar de twee ontkennen de feiten. 

Nu is dus beslist dat Mohamed Abdeslam de gevangenis mag verlaten. Abdeslam mag naar huis met een enkelband. Hij blijft wel nog steeds verdacht. 

Meest gelezen