Dranouter krijgt extra festivaldag op 2 augustus

In samenwerking met GoneWest opent Festival Dranouter 1 dag eerder met "Grondtonen", een muzikaal spektakel over de geschiedenis van de festivalweide. Waar nu een festival plaatsvindt werd tijdens de Eerste Wereldoorlog een deel van de oorlog uitgevochten.

Met "Grondtonen" wil Dranouter de bezoekers bewust maken van het West-Vlaamse oorlogsverleden. Het evenement dat op 2 augustus plaatsvindt verbindt video, muziek, woord en hedendaagse dans. Het muzikale luik wordt ondermeer verzorgd door Le Vent Du Nord, De Temps Antan en Wör. Tickets voor het evenement zijn gratis, maar wel op voorhand te reserveren.

Dranouter loopt dit jaar dus van 2 tot 5 augustus.  Onder andere Passenger, Milow, Goran Bregovic, Selah Sue en Douglas Firs treden op.   

Meest gelezen