© VRT - Lies Willaert

Hanne Decoutere revalideert na knieoperatie

Hanne Decoutere heeft een scheurtje opgelopen in haar meniscus tijdens een opname van "Hanne danst". Hierdoor zal ze even moeten revalideren. Haar droom komt niet in het gedrang en ze zal "Het journaal" blijven presenteren. 

Hanne Decoutere kreeg bezoek van Thomas Vanderveken, na een knieoperatie. Tijdens de opnames van "Hanne danst" liep ze een scheurtje op in haar meniscus. In dat programma wil Decoutere haar kinderdroom waarmaken, namelijk optreden als een echte ballerina. 

Thomas Vanderveken ging haar voor in het realiseren van zijn droom met "Thomas speelt het hard". In dat programma speelde hij een piaonoconcerto van Edvard Grieg. Op Twitter is te zien hoe hij haar een hart onder de riem steekt met een bos bloemen. Decoutere laat in een tweet weten dat ze volgens haar dokter zal kunnen blijven dansen, als ze eerst voldoende revalideert.

(Lees verder onder de tweets)

Decoutere laat zelf weten dat ze opgelucht is dat de operatie nu is gebeurd en niet vlak voor haar optreden. Het revalidatieproces  en de verdere weg naar haar optreden met het Ballet van Vlaanderen zal u kunnen volgen in "Hanne danst".

Meest gelezen