Kulak Kortrijk krijgt eerste officieel examencentrum Frans

Aan de Kulak in Kortrijk is het eerste officieel examencentrum Frans geopend. Zowel studenten als mensen die al werken kunnen er verschillende diploma's Frans halen. Het is uniek in West-Vlaanderen.

De diploma's zorgen ervoor dat het taalniveau Frans wereldwijd op dezelfde manier kan worden getoetst. In het examencentrum kunnen zowel studenten als werkende mensen verschillende diploma's Frans halen. De diploma's beantwoorden aan een internationale standaard. Ze zijn in overeenstemming met het gemeenschappelijk Europees referentiekader.

Iedere student werkt op zijn eigen laptop of tablet. Er is een uitgebreide keuze aan taalactiviteiten. Er zijn schrijfopdrachten in groep, driloefeningen van verschillende types, uitspraakoefeningen en rollenspellen.

Meest gelezen