Dansduo Tasha en Ian wint "Belgium’s got talent" (en krijgt 50.000 euro)

Tasha en Ian hebben de vijfde editie van "Belgium's got talent" gewonnen. Het dansduo versloeg elf andere acts tijdens de finale van de talentenjacht op VTM. Ze krijgen 50.000 euro mee naar huis. 

Tasha en Ian, die behalve een dansduo ook een koppel zijn, brachten in de finale een emotionele dans met enkele moeilijke lifts in. Daarmee konden ze zowel de jury als het publiek overtuigen. 

"Is dit echt? Wow, dit hadden we niet verwacht", reageren de twee vlak na de bekendmaking. Wat ze met het geld gaan doen, is nog niet duidelijk. "Ik had sowieso aan mijn mama beloofd om naar de Filipijnen te gaan, dus dat gaan we zeker doen. Maar daarnaast zullen we ook nog wat sparen om iets leuks te doen", zegt Ian. 

De andere finalisten - die het dus niet hebben gehaald tot de eerste plaats - waren Gilles Thiry, DrumSpirit, Interius Fortitudo, Get Insane, Avant Garde Collective, Aya Courouble, Twice, Sonita, Leen & Angelo, Mathias Goethals en CompAni-One.

Meest gelezen