Liplezers maken hilarische parodie op prinselijk huwelijk

Het blijven opmerkelijke successen op YouTube, iedere keer de belhamels van "Bad lip reading" hun eigen interpretatie geven van wat er gezegd, gezongen en vooral gefluisterd is tijdens een bepaalde gebeurtenis, filmscène of tv-optreden. Of het nu Donald Trump is, de cast van "Stranger things", een presidentieel debat of Beyoncé, miljoenen fans vergapen zich er iedere keer opnieuw aan. Natuurlijk moest het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle er nu ook aan geloven. Op enkele dagen tijd klokte het hilarische filmpje al af op meer dan 7,3 miljoen views.

Harry en zijn broer William doodden de tijd, wachtend op de bruid, alvast door over het aantal dieren dat ze ooit gedood hebben op te scheppen, de priester wilde graag weten wie Harry’s en Meghans favoriete Harry Potter-figuur is, het stonk eventjes tijdens de viering, Meghan vond een gouden eenwieler als cadeau maar niets, de ene zangeres klonk al zuiverder dan de andere en William leert Harry uiteindelijk nog een belangrijke levensles.

"Voor deze grappen ben je nooit te oud", concludeerde de Ierse nieuwswebsite JOE. Oordeelt u zelf:

Volgende reacties op Twitter vatten goed samen wat de meesten van deze "Bad lip reading" vonden:

Meest gelezen