Niets is beter dan de komende examenstress even weg te lachen…

De zomervakantie komt eraan, iets om naar uit te kijken. Toch moet eerst nog de maand juni overbrugd worden. Een maand die voor scholieren en studenten vooral synoniem is voor examenstress. Er moet nu eenmaal gestudeerd worden, soms nog erg veel gestudeerd worden, om dat vereiste diploma te behalen. Maar met de nodige humor wordt zelfs deze periode uiteindelijk makkelijker overbrugd dan vooraf gedacht.

Al zijn excuses in deze periode natuurlijk nooit ver weg, gaande van "Nog één dagje, en dan zal ik beginnen!", "Ik ben altijd naar de les geweest, dus is studeren niet zo nodig", "Ik heb alle kopieën nog niet gekregen van een schoolvriend, dus heeft beginnen nog geen zin" of "Geen paniek, mama, ik sta morgen wel wat vroeger op".

Wat er ook van zij, een grappige invalshoek is altijd meegenomen in deze "loodzware" periode voor tieners. Moge volgende 20 reacties op diverse sociale media daarbij een welgekomen verademing zijn:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Meest gelezen