Victoria Beckham bevestigt nogmaals: "Ik lach vanbinnen"

Terwijl David Beckham een en al frivoliteit uitstraalde tijdens de huwelijksplechtigheid van prins Harry en Megan Markle -hij maakte zelfs tijd voor een opvallende foto met een van de slachtoffers van de bomaanslag in Manchester-, leek zijn echtgenote vooral niét te genieten van het societygebeuren van het jaar. Victoria Beckham trok vrijwel voortdurend een serieus gezicht en toverde slechts heel sporadisch een glimlach op het gezicht. Sociale media konden er alvast niet genoeg van krijgen. Met een kwinkslag reageerde de modeontwerpster nu zelf op Instagram.

Niets dan lachende gezichten op het prinselijke huwelijk afgelopen zaterdag, alleen bij Victoria Beckham bleek plezier ver zoek, afgaand op haar gezichtsuitdrukkingen. En dus volgden op Twitter reacties als: 

Nieuwsmedia gingen op zoek naar haar gebrek aan enthousiasme. Lag het misschien aan de stress die een dergelijk gemediatiseerd evenement met zich meebrengt? Dat ontkende Beckham alvast in The Evening Star: "Nee, ik was helemaal niet nerveus. Ik voelde me vooral vereerd dat we door hen waren uitgenodigd. Mocht ik die dag nochtans getrouwd zijn, dan zou ik wel zenuwachtig geweest zijn."

De 44-jarige ex-Spice Girl publiceerde zopas op haar Instagramaccount zelf, met een kwinkslag, waarom ze zo weinig gelachen heeft. Het was een verklaring die ze ook al gegeven had in een interview met het modetijdschrift Vogue in augustus 2015. Toen zei ze, antwoordend op de vraag die ze het meest haatte: "Die vraag is waarom ik niet lach. En weet je waarom dat niet is? Omdat ik vanbinnen lach."

Ook nu verwees ze naar die uitleg en zette zo de puntjes op de i. Haar zakelijk instinct vergat ze daarbij niet en ze maakte tegelijkertijd reclame voor een van haar T-shirts, waarop te lezen staat: "Dat is een donkere, maar wel een gelukkige plek." Laat je T-shirt spreken in jouw plaats, voegde ze er nog aan toe:

Meest gelezen