Werken Zelzatebrug weer uitgesteld

De herstellingswerken aan Zelzatebrug die morgen moesten beginnen, zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld. Normaal moest morgen begonnen worden met het herstellen van de slijtlaag.

Het wegdek van Zelzatebrug is al jaren een lappendeken. Omdat een definitieve renovatie op zich laat wachten, besliste de Afdeling Maritieme Toegang oplapwerken uit te voeren, maar die worden nu weer uitgesteld. Burgemeester Frank Bruggeman is teleurgesteld en begrijpt niet dat de aannemer zomaar kan beslissen de werken niet uit te voeren. 

De opdrachtgever van de werken, afdeling Maritieme Toegang, zegt dat de werken uitgesteld worden omdat er slecht weer voorspeld wordt. Als er tijdns de werken aan de slijtlaag regen valt, kan dat de kwaliteit van die laag negatief beïnvloeden Wanneer de werken wel kunnen plaatsvinden is nog niet beslist.