Represented by ZUMA Press, Inc.

Trump: "Melania stelt het goed" na haar recente nieroperatie

"Melania stelt het goed" na haar nierbehandeling, dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump gezegd. De Amerikaanse First Lady werd bijna twee weken geleden geopereerd aan haar nieren. Sindsdien is ze niet meer in het openbaar verschenen.

"Ze stelt het goed", dat zei de Amerikaanse president gisteren, daarbij wees Trump naar de tweede verdieping van het Witte Huis en zei dat Melania op dat moment aan het kijken was.

Trump beantwoordde de vraag van een verslaggever over de gezondheidstoestand van zijn vrouw toen hij op het punt stond om naar de U.S. Naval Academy in Maryland te reizen.

Niet meer in openbaar verschenen

Op 14 mei heeft het Witte Huis aangekondigd dat Melanie Trump een operatie zou ondergaan om een nieraandoening te behandelen. Ze bracht vijf nachten door in een militair hospitaal in de buurt van Washington DC. Vorige zaterdag keerde ze terug naar het Witte Huis.

Melania Trump zou deze week al verschillende keren hebben samengezeten met haar personeel, dat meldt een woordvoerster.  De First Lady is sinds begin mei niet meer in het openbaar verschenen.

Meest gelezen