Video player inladen...

Onweer zet delen van Oostende en Bredene onder water

De Middenkust is vanmiddag verrast door ongemeend fel onweer. De regen viel met bakken uit de lucht en hier en daar vielen er ook uitzonderlijk grote hagelbollen. Verschillende straten staan blank en er is ook sprake van ondergelopen kelders. De brandweer kreeg al tientallen oproepen.

Zowel in Oostende als in Bredene liepen hier en daar straten onder water. Aan de Visserskaai, in het stadscentrum, moesten auto's door het water ploegen. Er was niet alleen regen, maar er vielen ook enorme hagelbollen.

Lees verder onder de foto.

EDDY

In Jabbeke kreeg basisschool "De klimtoren" te maken met wateroverlast. Tientallen leerlingen en hun ouders kwamen een handje toesteken om het water buiten te werken. 

Lees verder onder de foto.

Al dat hemelwater veroorzaakte ook overlast op de E40-autosnelweg tussen Jabbeke en Middelkerke. Het Vlaams Verkeerscentrum riep automobilisten op om hun snelheid aan te passen en extra voorzichtig te zijn.

Meest gelezen