Cameraman blijft stoïcijns verder filmen, ook na val in het water

Als cameraman is het altijd belangrijk de juiste invalshoek te zoeken om zo de mooiste beelden te kunnen maken. Om uiteindelijk te komen tot wat als een vrijwel perfecte camerapositie kan omschreven worden. Dat daarbij vaak moet nagedacht worden hoeft geen betoog. Al kan het soms ook wel eerder toevallig gebeuren, zoals het Chris Benka van de Amerikaanse lokale nieuwszender 8 News Now overkwam. Hij duikelde onverwacht tijdens een rechtstreeks verslag het water in en vond daarna die perfecte invalshoek.

Terwijl journaliste Kirsten Joyce haar verslag deed vanuit een kajak, volgde de cameraman haar op de voet. Tot hij het water inviel.  "Gelukkig is er niemand gewond geraakt", liet Joyce het studiopersoneel nog weten. Benka ging intussen onverstoord verder met de opnames, met een geweldig optisch resultaat als gevolg. Ook in de studio kon men "the beautiful view", alsof hij het zo gepland had, niet negeren:

Of zoals nieuwswebste Mashable het formuleerde: "But in an impressive plot twist Chris wound up capturing the perfect final shot." Joyce zelf loofde nadien haar cameraman nog met een opvolgtweet: 

Meest gelezen