Niels en Wiels maken voetbalradio op Radio 2

Het duo Niels Destadsbader en Miguel Wiels zal de Belgische luisteraar opwarmen om te supporteren voor de Rode Duivels op het WK in Rusland. Met "F.C. Niels en Wiels" op Radio 2 presenteren ze op de dagen dat ons nationale elftal speelt.  

Met "Niels & Wiels live" palmen ze tegenwoordig muzikaal de podia in Vlaanderen in, maar nu gaan zanger en tv-presentator Niels Destadsbader en componist Miguel Wiels hun passie voor voetbal uitspelen.

Op Radio 2 maken ze het WK het programma "F.C. Niels en Wiels" waarin ze aftellen naar de matchen van de Rode Duivels. Ze krijgen het gezelschap van Guga Baúl, Kamal Kharmach, Vanessa Vanhove, Sabine Hagedoren, Ruben Van Gucht en Frank Deboosere. Gasten zijn onder anderen Imke Courtois, Erik Van Looy, Jean-Marie Pfaff, Belle Perez, Jan Balliauw, Jacques Vermeire, Sam Gooris en Herman Verbruggen.

De uitzendingen lopen op:

  • Maandag 18 juni, 10-12 uur
  • Zaterdag 23 juni, 10-12 uur
  • Donderdag 28 juni, 8-10 uur

    Afhankelijk van hoever de Rode Duivels raken op het kampioenschap, volgen er meer uitzendingen van "F.C. Niels en Wiels".

Meest gelezen