Ook tweede vermiste duiker in Grevelingenmeer gevonden

In het Grevelingenmeer, in de Nederlandse provincie Zeeland, is vandaag ook de tweede duiker dood teruggevonden, die sinds eergisteren vermist was. Gisteravond werd het lichaam van de eerste vermiste duiker al gevonden. De twee sportduikers waren zaterdag naar een wrak gedoken.  Toen ze 's avonds nog niet terug waren, verwittigde een restauranthouder in Scharendijke de hulpdiensten.

Zaterdagavond zetten de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij en de brandweer een grootschalige zoekactie op. Er werden duikteams, reddingsboten en helikopters ingezet. 

Ook duikers van de marine hielpen mee om in dieper water te zoeken naar de vermisten.  Gisteravond werd het lichaam van een van de vermisten gevonden. Over zijn identiteit is nog niets bekend gemaakt.

Vanmorgen werd de zoekactie hervat en is het lichaam van de tweede duiker gevonden. De identiteit is nog niet officieel vastgesteld. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval gaat voort, meldt de politie. 

Meest gelezen