Zo leerde Obama dus om Donald Trump te bespioneren

Een week geleden was Donald Trump alvast duidelijk op zijn Twitteraccount: "Bij deze vraag ik, en ik zal het ook officieel aanvragen morgen, dat het ministerie van Justitie onderzoekt of de FBI al dan niet de Trump-campagne infiltreerde of alvast in de gaten hield voor politieke doeleinden, en of zulke eisen of vragen van medewerkers van Barack Obama kwamen!" De vermeende spionnen in het Witte Huis deden Pete Souza, huisfotograaf van de vorige president Barack Obama, alvast weer creatief uit de hoek komen.

Op zijn Instagramaccount publiceerde hij immers een foto van Obama die "in 2009 met de hulp van Katie Johnson (zijn toenmalige privésecretaresse, nvdr) leerde hoe hij moest spioneren". Het leek alvast geen hoogtechnologische methode die de vorige Amerikaanse president zich eigen maakte:

Het is niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer zijn dat Souza de huidige president door de mangel haalt, daarbij foto’s van de vorige president gebruikend. "Mijn opmerkingen zijn zo subtiel mogelijk, soms grappig en zeker en vast met meer respect dan die van Trump momenteel op Twitter", aldus Souza op nieuwswebsite Huffington Post.

Ook nu weer kon de fotograaf op positieve reacties rekenen, zoals "This is the funniest yet!!!", "You are THE best!!" en "It's perfect! LOL".

Meest gelezen